Dansul oriental, terapie pentru sanatate si echilibru interior


Ce este Dansul Oriental?

Dansul Oriental este un mod Vestic de denumire a unui stil de dans din orientul mijlociu. La origine un stil “solo” bazat pe improvizație implicând mișcări ale torsului, dansul oriental îmbrăca multiple forme în funcție de țara și regiune în care se practică. Diferențe vizibile atât la nivel de costume cât și a stilului de interpretare. Mai mult, noi stiluri s-au dezvoltat în Vest și popularitatea dansului oriental s-a răspândit la nivel global.

Dansul Oriental se presupune a avea o lungă perioadă istorică asociată cu Orientul Mijlociu dar doveri pertinente despre originea sa sunt incerte destul de speculante.
Este considerat că fiind o formă de dans ritualic de fertilitate păstrat până în zilele noastre special dedicat femeilor și întreținerii sănătății acestora.

Dansul oriental este o formă sigură de control al greutății potrivită femeilor de toate vârstele. Multe dintre mișcări presupun exerciții de izolare pentru prevenirea osteoporozei pentru persoane mature contribuind la îmbunătățirea flexibilitattii și tonusului. Mișcările de dans oriental sunt benefice pentru coloana iar mișcările de unduire decontractează și întarestc întreg spatele și musculatura abdominala într-un mod gentil.

Dansul cu voal întărește forța în partea de sus a corpului, brațele și umerii. Utilizarea castanietelor antrenează coordonarea independența a degetelor și a forței. Picioarele și mușchii fesieri sunt tonifiati și dezvoltați de mișcările șoldurilor. S-au efectuat studii asupra efectului mișcărilor de dans oriental asupra femeilor mai ales în perioada de menstruație constatându-se că practicantele acestui stil adopta o atitudine mult mai pozitivă asupra perioadei respective, a sexualității și corpului lor.

Arkada Dance&Art Studio vă invită să descopetriți frumoasa artă a Dansului Oriental, alegerea perfectă pentru a te menține în formă, a-ți antrena flexibilitatea, grația și a-ți îmbunătăți starea de sănătate începând cu data de 8 martie 2016 ora 21.00.
O sursă personală și specială de asigurare a stării generale de dispoziție pentru femei și lumea lor delicată și senzuală.

Cadoul perfect de ziua ta! 😉

în fiecare marți și joi între 21.00 si 22.00

Tot marți, 8 martie, fetele care au parcurs deja modulul anterior, vor prezenta o coregrafie demonstrativă pe baza celor studiate. Un cadou în sprijinul feminității.


Formular Inscriere: http://goo.gl/forms/jAlSjTdpAJ

Vă așteptăm cu drag!

Related posts

Leave a Comment