Getul Funar candideaza la Presedintia Romaniei

Fostul primar al Clujului, Gheorghe Funar, va candida din nou la Preşedinţia României. Şi de această dată, el va candida din partea unui partid de extrema-dreaptă naţionalistă, Partidul România Noastră.

Gheorghe Funar a fost desemnat candidat la congresul formaţiunii, ţinut la Alba Iulia zilele trecute. Gheorghe Funar promovează o teorie considerată bizară de către istorici, care susţine că românii, de fapt, ar fi geţi şi că vechea lor civilizaţie ar reprezenta baza civilizaţiei europene. Adepţii teoriei se bazează pe spusele unui impostor, fost funcţionar al Vaticanului, concediat pentru fraudă.

 

Partidul România Noastră este primul partid care şi-a desemnat candidatul pentru alegerile prezidenţiale din anul viitor, care pot fi anticipate sau la termen.

 

La alegerile pentru funcţia de Preşedinte al României, candidatul Partidului România Noastră intenţionează să participe cu:

1.Sloganul electoral: „ROMÂNIA NOASTRĂ CU POPOR FERICIT!”

 

2.Deviza electorală: „CREDINŢĂ ÎN DUMNEZEU; MUNCĂ; UNIRE; BUNĂSTARE; ATITUDINE DE STĂPÂN; DEMNITATEA NAŢIONALĂ DE A FI URMAŞ AL POPORULUI PRIMORDIAL GET ÎN GRĂDINA MAICII DOMNULUI”.

 

În perioada 1990-2018, niciunul dintre candidaţii alogeni care au ajuns în finala alegerilor prezidenţiale nu au avut asemenea obiective electorale, iar după ce au fost puşi (manipulatorii profesionişti zic că au fost aleşi de calculator) în funcţia de Preşedinte al României au ascultat de poruncile noilor stăpâni care şi-au schimbat locaţia, de la Moscova la Bruxelles şi Washington.

 

La alegerile prezidenţiale din anul 2019 niciunul dintre posibilii candidaţi alogeni, pregătiţi şi finanţaţi de stăpânii străini ai României, nu vor putea să promită electoratului că au voie să abordeze obiectivele aşteptate de Poporul Român. Ei vor accepta şi repeta alte gogoşi electorale, dar cu ambalajul schimbat şi adaptat la încălzirea globală etc.”, afirmă Gheorghe Funar, într-un comunicat de presă.

 

Gheorghe Funar, fost candru didactic al Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj, a activat în Partidul Unităţii Naţionale a Românilor, în Partidul Alianţa Unităţii Românilor, precum şi în Partidul România Mare. El a fost primar al Clujului în perioada 1992 – 2004 şi a mai candidat de mai multe ori la Preşedinţia României. De asemenea, el a mai fost consilier judeţean, precum şi senator. 

Related posts

Leave a Comment