Curs gratuit de inițiere în scrimă

Asociația Club Sportiv Atlas Invictus, în parteneriat cu Consiliul Județean Cluj, organizează în perioada 3 – 23 octombrie 2022, pentru prima dată în Cluj-Napoca, cursuri gratuite de inițiere în scrimă.

Proiectul vizează dezvoltarea scrimei la nivelul județului, dar și promovarea acesteia ca un partener de nădejde pentru micii sportivi. Cursurile se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta între 6 și 18 ani, aceștia urmând să beneficieze de două cursuri gratuite de inițiere în mânuirea floretei.

Aceasă inițiativă continuă un proces gândit pe termen lung și început în anul 2022, care intenționează să le ofere tinerilor sportivi oportunitățile necesare pentru a-și dezvolta abilitățile. Totodată, proiectul promovează și beneficiile practicării acestui sport special, cu un potențial major neexploatat încă la adevăratul său nivel.

Cursurile se vor desfășura în Sala de Scrimă ATLAS INVICTUS, întregul program, precum și secțiunea de rezervări fiind disponibile pe site-ul asociației www.atlasinvictus.com.

Related posts

Leave a Comment