Consilierii Locali ai PSD Cluj-Napoca solicita publicarea HOTARARILOR de Consiliu Local in cazul Lucan!

Consilierii Locali PSD Cluj-Napoca, prin dl. Dan Morar, solicită primarului Emil Boc comunicarea publică a tuturor hotărârilor Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca care au vizat colaborarea între Primăria Cluj-Napoca, atât cu  clinica medicului Mihai Lucan Lukmed cât şi cu Institutul Urologic şi de Transplant Renal.“Solicităm primarului Emil Boc prezentarea acestor documente din necesitatea de a şterge această pată neagră care este aruncată în aceste zile asupra sistemului medical din Cluj-Napoca. Este extrem de important să aflam dacă există ceva care se poate imputa primăriei în această colaborare, să aflăm istoricul colaborării cu Lukmed şi cu Institutul Urologic, să vedem dacă există vreo vină şi cine este vinovat.

Nu este normal ca din cauza unor presupuse acte ilegale, imorale sau de altă natură a unui medic, întregul sistem medical din Cluj-Napoca să fie demonizat, nu suntem de acord ca unii politicieni să îşi facă imagine publică aruncând cu acuze în toate parţile.

Este foarte important ca ancheta DIICOT să îşi continue drumul, nu e deloc sănătos ca din cauza unei persone să aibă de suferit tot sistemul medical de elită din Cluj-Napoca. Primăria Cluj Napoca, primarul Emil Boc, trebuie sa publice extrem de rapid aceste documente, atât din mandatul său de primar cât şi din perioadele altor primari” a declarat dl. Dan Morar.

Related posts

Leave a Comment