Clujul se pregăteşte pentru Jazz in the Park. Vor cânta basistul lui Santana şi pianistul lui Adele

Clujul se pregăteşte pentru debutul unuia dintre cele mai frumoase festivaluri din această regiune a Europei, Jazz in the Park. La ediţia din acest an au confirmat participarea artişti renumiţi, care vor veni la Cluj cu proiecte muzicale personale. Printre aceştia se numără basistul lui Santana, Benny Reitveld, dar şi pianistul lui Adele, Neil Cowley.

Festivalul Jazz in the Park va începe în 27 iunie. Cel mai important concert va fi şi singurul cu bilete de intrare. El va fi susţinut de Teodora Enache şi de Benny Rietveld Quintet, proiectul personal al basistului lui Santana. Acest concert va avea loc în curtea Muzeului de Artă. Însă cele mai multe evenimente vor avea loc pe plaja de pe malul Someşului Mic din cartierul Grigorescu, precum şi în Parcul Central, spune fondatorul Jazz in the Park, Alin Vaida.

 

 

La festivalul clujean vor participa şi alte nume importante, precum pianistul lui Adele, care va veni, de asemenea, cu un proiect personal, Neil Cowley Trio, dar şi Benjamin Kolloch Quartet sau Susan&Martin Weinert. Aproape toate concertele vor fi gratuite.

 

Related posts

Leave a Comment