Clujul se pregăteşte pentru cea de-a treia zi de Untold. Aseară, aproape 100.000 de oameni au petrecut cu Scooter şi cu Hardwell

Clujul se pregăteşte pentru cea de a treia zi a celui mai mare festival muzical din România, Untold. În această seară, cel mai aşteptat artist este Armin van Buuren. Aseară, aproape 100.000 de oameni au participat la spectacolele organizate în zona Parcului Central. Organizatorii festivalului se aşteaptă în această seară la un număr şi mai mare de spectatori.

 

Tineri din toate colţurile lumii au venit în Cluj-Napoca pentru a-i vedea pe cei mai bine cotaţi cinci DJ-i de pe planetă. Aseară au urcat pe scenă artişti precum Scooter sau Hardwell, care au ţinut în priză spectatorii până în zorii zilei.

 

În această seară sunt programate spectacole susţinute de Yakoto, Nneka sau Golan. Aceştia vor prefaţa spectacolul care va fi susţinut de Armin van Buuren. Artistul de origine olandeză a participat şi la ediţia de anul trecut a Untold, iar atunci şi-a prelungit programul cu mult peste cel convenit cu organizatorii. Cel mai probabil, şi în această seară, spectacolul se va încheia abia în zorii zilei.

Related posts

Leave a Comment