Clujul are, din nou, legături aeriene cu Franța și Italia – Ce reguli trebuie să respecte pasagerii

Clujul are, din nou, legături aeriene directe cu două dintre cele mai importante țări europene, Franța și Italia. Zborurile au fost reluate de azi, după ce fuseseră suspendate din cauza pandemiei de coronavirus.

Compania aeriană WIZZ AIR va opera zboruri către următoarele destinații: Paris Beauvais, Lyon (Franța) și Milano Bergamo, Bologna, Roma Ciampino, Bari și Veneția Treviso (Italia), după următorul program:

Franța:

– Paris Beauvais – 6 frecvențe/ săptămână,  în zilele de luni, marți, miercuri, joi, vineri și duminică

– Lyon –  2 frecvențe/ săptamână, în zilele de luni și vineri

Italia:  

– Milano Bergamo –  5 frecvențe / săptămână, în zilele zilele de luni, miercuri, joi, vineri și duminică

– Bologna –  4 frecvențe/ săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică

– Roma Ciampino – 3 frecvențe/ săptămână,  în zilele de miercuri, vineri și duminică

– Bari – 2 frecvențe/ săptămână, în zilele de miercuri și duminică– Veneția Treviso – 2 frecvențe/ săptămână, în zilele de luni și vineri.

”Biletele se află deja în vânzare și pot fi rezervate pe site-ul companiei sau la agențiile ticketing. Rugăm pasagerii să mențină legătura cu compania aeriană pentru detalii referitoare la zborul pentru care și-au achiziționat bilete de avion.

Având în vedere măsurile obligatorii trebuie respectate pe aeroport pentru limitarea răspândirii Covid -19, rugăm pasagerii să se prezinte la birourile de check-in din aeroport cu trei ore înainte de zbor”, spun reprezentanții aeroportului clujean.

Related posts

Leave a Comment