Cluj Connecting Day

CISCO, lider mondial în sectorul IT, și BRINEL, principalul integrator de soluții IT din România, organizează ]n data de 2 martie, Cluj Connecting Day.Evenimentul este cel mai important eveniment de profil din Transilvania.

Acesta va avea locmiercuri, 2 martie 2016, la Grand Hotel Italia, din Cluj-Napoca, începând cu ora 9.00.

Cel mai mare eveniment IT&C din Transilvania reunește cei mai buni specialiști CISCO și BRINEL, care vă vor arăta, prin prezentări, sesiuni demo și interacțiune directă cu dumneavoastră, cum puteți să reduceți costurile și să relaționați ușor și rapid cu clienții de oriunde și oricând, fără riscuri asupra securității datelor pe care organizația dumneavoastră le deține.

Începând cu ora 10.30, timp de o oră, vă va fi prezentată o soluție colaborativă de telemedicină, alături de un studiu de caz și o sesiune demo pentru participanți.

De la ora 12.00 puteți participa la sesiuni despre programabilitatea rețelelor de campus cu APIC-EM sau despre performanța sporită și simplitatea în orice DataCenter. De la aceeași oră, dezvoltatorii de aplicații și soluții prezenți în cadrul evenimentului pot afla cele mai noi descoperiri în materie de securitate cibernetică.

În intervalul orar 14.00 – 15.00 puteți descoperi soluția de Software Defined Network în DataCenter sau cele mai noi trenduri în materie de Business Intelligence și Mobilitate în Manufacturing și Distribution sau în Securitate IoT.

Începând cu ora 15.00, specialiștii CISCO și BRINEL vă așteaptă la o sesiune de networking și interacțiune directă, urmată de o tombolă dedicată vizitatorilor.

Participarea la Cluj Connecting Day este gratuită. Înscrierile la eveniment se fac accesând http://www.brinel.ro/InscriereClujConnectingDay.aspx, până luni, 29 februarie 2016.


Related posts

Leave a Comment