Calatorie în lumea povestilor, spectacol interactiv la Teatrul Puck

Spectacolul interactiv este o premieră. Acesta promite distractie cu muzică, dans si mult umor.„Călătorie în lumea povestilor” îi initiază pe cei mici în lumea magică prezentată pe scena institutiei de 70 de ani, fascinând generatii de copii. Premiera va avea loc joi, 22 noiembrie, de la 11:00.

Protagonisti sunt personaje cum ar fi Pikk si Pokk, spiridusul Puck, din „Visul unei nopti de vară”, de William Shakespeare, iedutul cel mic, din „Capra cu trei iezi” sau fata babei din povestea „Fata babei si fata mosului”, ambele după Ion Creangă.

Personajele dansează în stil tap dance, cunoscut din filmele unor dansatori memorabili ca Fred Astaire, Ginger Rogers sau Rita Hayworth. Distributia este formată din Laura Corpodean, Adina Ungur, Ion Iurcu si Iulian Lungu. Regia este realizată de Varga Ibolya. Dramaturgia si versurile din spectacol sunt semnate de Lorena Copil. Momentele coregrafice sunt coordonate de Gabriela Rusu.

Spectacolul se joacă în limba română si durează 35-40 de minute, în functie de interactiunea cu publicul. Vârsta minimă recomandată este de trei ani. Intrarea la premieră este liberă.


Related posts

Leave a Comment