Cine ne înCântă la Airfield Festival în 2017 ?

Airfield Festival are loc de doi ani încoace pe Aerodromul Măgura din Cisnădie, lângă Sibiu, la sfârşitul lunii iunie. E singurul festival de muzică din România cu scenă de hip-hop, dar aduce artişti şi din zona de techno, reggae, alternative, rock, iar ediţia din 2017 e stabilită între 29 iunie şi 2 iulie.

 

Airfield e un portal prin care intri într-o lume nouă, o lume a bucuriei, a râsetelor şi a relaxării. Festivalul promovează o experienţă complet-artistică, cu acturi live, instalaţii vizuale şi workshopuri, pe lângă muzică.

 

eveniment recomandat de DISPERSIE#Răspândim Idei

 

 

Aerodromul găzduieşte şi o zonă de camping, o arie chill pentru relaxare si actiuni de “distractie la sol si in aer”.

 

Airfield îşi declară dragostea şi grija pentru natură

 

Airfield îşi propune să fie cât mai eco friendly şi să lase un loc mai bun pentru generaţiile tinere, reprezentate chiar de publicul de festival. Cu misiunea de a schimba în bine percepţiile tinerilor prin grija faţă de natură şi procupare asupra artei de toate felurile, Airfield Festival  a îmbogăţit  zonă de eveniment cu 10.000 de puieţi, care vor creşte mari şi falnici.

 

Artă în toate formele sale- ArtField

 

ArtField este proiectul cultural-artistic găzduit de către Airfield Festival începând cu ediţia din 2016 – pe parcursul celor 4 zile de festival. Pe scurt, ArtField îşi propune să aducă în faţa publicului de festival experienţe şi interacţiuni artistice noi : de la tabere de creaţie şi expoziţii de instalaţii audio-video, interractive performance, graphic & digital art sau land art, până la teatru convenţional şi neconvenţional sau street performance.

 

Proiectul ArtField îşi propune să expună publicul de festival unor opere,activităţi şi filozofii artistice. Pe lângă experienţa muzicală şi distractivă a festivalului, pe lângă experienţa culinara oferită de food court, pe lângă integrarea personală  în natura de la Aerodromul Măgura de lângă Sibiu, publicul va avea încă o experienţă de bifat pe lista.

 

Cine vine?

 

Night Owl Gate, aka Main Stage va găzdui în acest an numeroase acturi de reggae de la Ziggi Recado & The Force, General Levy, Dreadsquad, El Fata si numeroşi promoteri romani ai genului. Într-o coliziune de genuri, ne întâlnim tot acolo şi cu proaspat anunţaţii BAB, Fine It’s Pink, langa Gorgon City, Jax Jones, L’Entourloop, Subcarpaţi, Gojira & Planet H, Cred  Că sunt Extraterestru, Şatra Benz, The Mono Jacks, Travka, Mouse N’Monkeyz.

 

Singurul festival din Romania cu scenă dedicată artiştilor rap, pregăteşte Nighthawk Gate pentru Dope D.O.D., Jeru the Damaja, Looptroop Rockers, Afu-Ra, CTC, Nane, Psihotrop, Argatu & romaN si K-lu, alaturi de Paraziţii, Raku, Macanache, Cumicu, Jianu, Exile, The Watcher.

În hangar, la Peacock Gate se va dansa cu Oxia, Sandrino, Adriatique, Scuba, Mihai Popoviciu, Peter Makto & Gregory S, Optick, Adrian Eftimie, Rosario InternulloVid aka Egal 3, The Model, Toygun, Dobrikan.

 

Airfield continua misiunea de a promova valori pozitive tinerilor si dedică o întreagă scenă, Hummingbird Gate, artiştilor români ce vor rupe topurile in următorii ani.

 

Abonamentele?

 

Abonamentul Presale pentru 4 zile are un pret pe care l-ai plati in medie sa vezi doar 2-3 dintre artişti separat, anume 109 de lei. Dacă ai in plan să stai in camping, abonamentele se gasesc la preţul de 39 lei/ persoana. Le poţi achiziţiona de aici: http://bit.ly/AirfieldTickets

Îi poti urmari pe Facebook şi Instagram, unde te tin la curent cu toate detaliile: https://www.facebook.com/airfieldfestival

https://www.instagram.com/airfieldfestival/
www.airfield.ro

#Airfield2017 #YourField #AirfieldFestival

Related posts

Leave a Comment