Chitaristul Carlos Santana a leșinat pe scenă în timpul unui concert

Legendarul chitarist american Carlos Santana s-a prăbușit pe scenă seara trecută, în timpul unui concert în aer liber organizat în orașul Clarkston, în apropiere de Detroit, Michigan.

Personalul medical i-a oferit lui Santana îngrijiri la fața locului, iar ulterior chitaristul de origine mexicană a fost dus la un spital local pentru investigații. Artistul a scris pe pagina sa de Facebook că a uitat să mănânce și să bea apă înainte de concert și de aceea s-a deshidratat și a leșinat. Managerul său, Michael Vrionis, a transmis că muzicianul se simte bine, dar că va trebui să amâne următorul concert planificat pentru 6 iulie în Burgettstown, Pennsylvania. Chitaristul și trupa sa Santana se aflau în timpul turneului Miraculous Supernatural din America de Nord.

Santana a devenit faimos alături de trupa sa cu același nume în anii 1960 și 1970, ca pionier al fuziunii muzicale dintre rock-and-roll și jazzul latino-american. Printre hiturile trupei se numără Black Magic Woman, The Game of Love și Oye Como Va. În februarie, Carlos Santana și alți membri ai trupei au fost testați pozitiv pentru Covid și au fost nevoiți să anuleze mai multe spectacole.

Related posts

Leave a Comment