CFR Cluj s-a calificat în turul al II-lea al Ligii Campionilor

Campioana României, CFR Cluj, s-a calificat în turul al II-lea preliminar al Ligii Campionilor. Clujenii au învins cu scorul de 2-0 echipa malteză FC Floriana.

Meciul a avut loc în deplasare. CFR Cluj a dominat întreaga partidă, însă primul gol avea să vină abia în minutul 54, când fundașul Mike Cestor a deschis scorul. Cel de-al doilea gol avea să fie înscris în prelungiri, în minutul 97, de către Cătălin Golofca, intrat pe teren din postura de rezervă.

Pentru CFR Cluj, urmează meciul de pe teren propriu cu Dinamo Zagreb, campioana Croației. Această echipă tocmai a cucerit cel de-al 21-lea titlu în Croația și are un lot a cărui valoare totală este evaluată la 86.000.000 de euro, de trei și jumătate mai mult decât valoarea cumulată a lotului CFR Cluj. Partida ar urma să aibă loc în 25 sau 26 august.

Indiferent de rezultatul meciului cu Dinamo Zagreb, CFR Cluj va continua în cupele europene. În caz de victorie, își va continua parcursul spre grupele Ligii Campionilor, iar dacă nu, va juca în Liga Europa.

Până la meciul cu echipa croată, CFR Cluj va începe și Liga I. În acest sfârșit de săptămână, clujenii vor juca cu Academica Clinceni.

Related posts

Leave a Comment