CFR Cluj, doar egal cu ȚSKA Sofia

CFR Cluj a obținut doar o remiză în meciul din grupele Ligii Europa, disputat pe teren propriu împotriva formației bulgare ȚSKA Sofia. Scorul final a fost de 0-0.

Evident, plecarea lui Dan Petrescu de pe banca tehnică a CFR Cluj a reprezentat un șoc pentru echipă, care a reușit să întrerupă șirul de înfrângeri fără precedent în ultimii ani, însă jucătorii nu au găsit limpezimea necesară obținerii unei victorii.

CFR Cluj l-a pierdut pentru meciul împotriva Young Boys Berna și pe Alexandru Chipciu. care a primit, nejustificat, un cartonaș roșu, pentru cumul de cartonașe galbene. Eliminarea lui s-a produs în minutul 85.

Tot ieri, membrii staff-ului lui Dan Petrescu și-au luat la revedere de la jucători. Acest lucru înseamnă, probabil, că azi va fi anunțat numele tehnicianului care îl va înlocui pe antrenorul care a adus trei titluri consecutive la Cluj.

CFR Cluj păstrează șanse de calificare în primăvara europeană, cu condiția să obțină o victorie în Elveția.

Related posts

One Thought to “CFR Cluj, doar egal cu ȚSKA Sofia”

  1. […] CFR Cluj a obținut doar o remiză în meciul din grupele Ligii Europa, disputat pe teren propriu împotriva formației bulgare ȚSKA Sofia. Scorul final a fost de 0-0, potrivit ClujToday.ro. […]

Leave a Comment