CFR Cluj a remizat în deplasare cu FCSB

CFR Cluj a remizat, cu scorul de 3-3, pe terenul principalei sale rivale în lupta pentru titlu, FCSB. Înainte de înjumătățirea punctelor de la finalul sezonului regulat, distanța dintre CFR Cluj și FCSB este de 10 puncte.

Partida a fost una echilibrată, cu numeroase răsturnări de situație. FCSB a deschis scorul în minutul 24, prin Octavian Popescu. CFR Cluj a egalat în minutul 36, prin Gabriel Debeljuh. Atacatul de origine croată a înscris, pentru 1-2, în minutul 40. Egalitatatea a fost restabilită în minutul 71, prin golul lui Valentin Gheorghe, iar Alexandru Chipciu a readus-o pe CFR Cluj în avantaj în minutul 77. Scorul final a fost stabilit de Iulian Cristea, în prelungirile partidei.

Related posts

One Thought to “CFR Cluj a remizat în deplasare cu FCSB”

  1. […] CFR Cluj a ratat, în prelungirile partidei, șansa de a-i administra principalei sale rivale, FCSB, încă o înfrângere. Astfel, CFR Cluj a remizat, cu scorul de 3-3, pe terenul principalei sale rivale în lupta pentru titlu, FCSB. Înainte de înjumătățirea punctelor de la finalul sezonului regulat, distanța dintre CFR Cluj și FCSB este de 10 puncte, potrivit ClujToday.ro. […]

Leave a Comment