Certificare Bio pentru toate produsele alimentare ale USAMV Cluj

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj a obținut certificare Bio pentru toate alimentele pe care le produce în fermele sale, precum și în laboratoarele facultăților sale. Clujenii pot cumpăra aceste produse din cele două magazine deschise de universitate, unul în campusul de pe Calea Moților, iar celălalt în cartierul Gheorgheni.

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj dorește să îi încurajeze pe producătorii clujeni să își certifice alimentele pe care le vând. Pentru a le da un bun exemplu, chiar universitatea clujeană și-a certificat produsele pe care le obține în fermele didactice, în stațiunile de cercetare științifică sau în laboratoarele facultăților. Aceste alimente pot fi cumpărate din magazinele proprii ale universității, spune directorul general al instituției de învățământ superior, Lucian Naș.

Specialiștii universității clujene acordă consultanță fermierilor și altor producători de alimente care doresc, la rândul lor, să își certifice alimentele pe care le vând.

Related posts

Leave a Comment