Caravana din campania Blood Network vine și anul acesta la Cluj VEZI cum poți merge la UNTOLD sau Neversea

Campania Blood Network continuă și în acest an în 10 orașe din România, în perioada 8 august – 13 septembrie 2020.

Cea mai longevivă campanie de donare de sânge din țară, inițiată de către organizatorii UNTOLD și Neversea, își va desfășura cea de-a șasea ediție chiar dacă cele două festivaluri și-au amânat edițiile pentru anul viitor.

Cei care donează sânge în timpul săptămânii, de luni până vineri, în toate centrele fixe din țară vor primi un voucher valoric pentru achiziționarea unui abonament la UNTOLD 2021, în valoare de 10 euro sau în valoare de 20 de euro, pentru achiziționarea unui abonament la Neversea 2021.

Din motive de siguranță pentru cei care donează sânge, organizatorii împreună cu autoritățile medicale au decis ca în acest an caravana mobilă să se mute din spațiul public în centrele de transfuzii pe timpul week-end-ului, când în mod obișnuit era închis.

În acest an, cele 10 orașe în care se va desfășura caravana mobilă sunt: Cluj-Napoca, București, Timișoara, Oradea, Târgu-Mureș, Brașov, Ploiești, Sibiu, Iași și Craiova.  Centrele de transfuzii care vor fi deschise și în week-end sunt:

 • Cluj-Napoca – 8, 9 august;
 • București – 15, 16 august;
 • Timișoara – 22, 23 august;
 • Craiova – 22, 23 august;
 • Oradea – 29, 30 august;
 • Târgu Mureș – 29, 30 august;
 • Brașov – 5, 6 septembrie;
 • Ploiești – 5, 6 septembrie;
 • Sibiu – 12, 13 septembrie;
 • Iași – 12, 13 septembrie;
 • București- 12,13 septembrie

Donarea de sânge în cadrul caravanei mobile se face doar prin programare telefonică, la numărul de telefon 0730.073.940, de luni până vineri, între 9:00 și 16:00.

”Este un an care ne provoacă pe toți din toate punctele de vedere și un an în care spitalele și medicii se confruntă, pe lângă pandemie și cu o lipsă acută de sânge. Tocmai de aceea am decis să continuăm campania Blood Network și în acest an. Ne dorim să creștem numărul de donatori și îi îndemnăm pe toți cei care pot să doneze sânge să vină în centrele de donare și cu acest gest atât de simplu, să salveze vieți”, a declarat Edy Chereji, director de Comunicare UNTOLD & NEVERSEA.

În funcție de festivalul la care vor să ajungă, fanii care donează sânge trebuie să acceseze site-ul untold.com sau neversea.com, secțiunea Blood Network și să completeze formularul solicitat, însoțit de o fotografie cu adeverința de donator.

Donatorii din cadrul caravanei (din weekend) vor primi din partea Kaufland România câte un voucher de cumpărături de 100 de lei, valabil în orice magazin din țară.

Anul trecut campania Blood Network s-a desfășurat în 9 orașe din țară, peste 6.000 de persoane donând sânge.

Related posts

Leave a Comment