BZN și-a făcut fanii să plângă!

Trupa BZN a reușit să își emoționeze până la lacrimi fanii în cadrul celor două concerte pe care le-a susținut în capitală, în weekendul ce tocmai a trecut. Datorită succesului de care s-au bucurat olandezii în România, organizatorii au fost nevoiți să programeze și a doua reprezentație a faimoasei formații în aceeași zi. Astfel, 28 octombrie 2012 va rămâne în memoria miilor de fani care au ales să fredoneze piesele preferate alături de idolii lor.Pe tot parcursul spectacolului publicul a aplaudat și a cântat alături de cei doi solițti ai formatiei. Cu o orchestră compusă din 5 instrumentiști și un backing vocals talentat, cei de la BZN au smuls atât aplauze frenentice de la spectatori cât și lacrimi de bucurie. „Sunt niște titani ai muzicii. Îi iubesc enorm și îi ascult zilnic. Mă bucur că au revenit!” a spus un domn la sfârșitul concertului. „Sunt idolii tinereții mele. Când ascult melodia „Blue Eyes Blue Eyes” mă gândesc la un iubit de-al meu care avea ochii albaștri. Am aplaudat de mă dor mâinile. Am și răgușit! Superb concert!”a declarat cu melancolie o doamnă din public.

Emotionați din cale afară, fanii BZN au fost un public minunat pentru artiștii olandezi. Au primit zeci de buchete de flori, iar la un moment dat cineva din public a pus pe scenă o punguță de cadou în care se afla o… pălincă! Cei doi au primit-o cu bucurie, iar Jan a fost mai mult decât surprins și amuzat de gest. La rândul său, solistul a avut și el o surpriză pentru cei din public: Jan Kaiser a scos la un moment dat o hârtiuță din buzunar și a citit în română: „Suntem aici pentru că vă iubim!” Apoi i-a invitat pe toți cei prezenți la dans și in acordurile piesei „Dance Dance” Annie a coborât de pe scenă și a mers în public, pentru a fi mai aproape de fani.

Cei de la BZN au cântat atât hituri consacrate precum „Blue Eyes, Blue Eyes”, „Dance Dance”, dar si piese mai noi, pe care le-au dedicat fanilor din România. Acesta a cântat împreună cu Annie un calup de melodii franțuzești. După toate aceste mici surprize, a urmat și marea veste care i-a facut pe fani să exalte de bucurie: BZN va mai susține un concert la București, pe 6 decembrie, dar dedicat sărbătorilor de iarnă.

Concertele „BZN” au avut loc pe 28 Octombrie 2012 la Sala Palatului din București de la ora 16.00 și de la ora 20.00.
Trupa BZN va susține un concert și în Constanța, la Sala Sporturilor, pe data de 2 decembrie 2012!

Related posts

Leave a Comment