Brian Tracy, autorul Psihologiei succesului, conferențiază la Cluj

Unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în Psihologia succesului, Brain Tracy, va conferenția la Cluj. El este autorul a aproximativ 300 de cărți pe această temă. Conferința autorului american va avea loc în 25 martie, la Grand Hotel Italia.”Brian Tracy, autorul „Psihologiei succesului” și omul care i-a învățat secretele reușitei pe unii din cei mai prosperi oameni de afaceri din întreaga lume, vine la Cluj în martie 2013. El va susține în premieră pentru România seminarul „Maximum Achievement”, în care le va dezvălui celor interesați de o investiție în propria persoană principiile de dezvoltare personală și profesională care aduc rezultate pe termen lung.
Brian Tracy a creat peste 300 de cărţi audio şi programe de dezvoltare video, inclusiv cel mai bine vândut program din toată lumea, Psihologia succesului, care a fost tradus în peste 20 de limbi. Născut într-o familie săracă, fără a fi înconjurat de modele de succes sau de lideri care să îl inspire, el a învins toate neajunsurile aduse de situația sa, a dezvoltat afaceri de succes în sectorul privat american, iar apoi a fondat un adevărat imperiu ca lifecoach și consultant business.

Participanții la seminarul de la Cluj vor învăța care sunt cei mai importanţi 3 factori care ne influenţează viaţa şi cum pot fi folosiți în avantajul nostru; care este adevăratul motiv pentru care unele persoane şi companii au mai mult succes decât altele şi cum putem aplica acest lucru în propria activitate; dar și care e modul în care gândesc cei mai de succes oameni din lume, dedus din cele peste 350.000 de interviuri realizate de Brian Tracy în zeci de ani de activitate”, spun organizatorii.

„Nu întâlnești un om ca Brian Tracy în fiecare zi; în Statele Unite, oamenii de afaceri care apelează la el plătesc sute sau chiar mii de euro pentru a beneficia de expertiza lui. Noi am vrut să îl aducem la Cluj în cadrul unui eveniment cât mai accesibil, de care să se poată bucura un număr cât mai mare de oameni. Brian Tracy te poate învăța pas cu pas ce trebuie să faci pentru a avea succes în viața personală și în afaceri. Este o miză imensă, dar tocmai acesta e talentul lui Brian: știe cum să te ajute să vezi lucrurile într-o nouă lumină, cum să te ajute să îndeplinești țeluri mari pe baza unor principii simple, cu efecte rapide”, spune Lorand Soares Szasz, organizatorul evenimentului de la Cluj.

Brian Tracy a pregătit mii de manageri, care lucrează la unele dintre cele mai mari firme din America. Cu multă pasiune şi entuziasm, susţine seminarii despre leadership, vânzări, încredere în sine, obiective, strategii, creativitate şi psihologiasuccesului.

Sistemul succesului dezvoltat de Brian Tracy pornește de la „numitor economic” prezent în patru zone critice ale vieții, se bazează pe o orientare continuă spre viitor și dezvoltă o metodă în șapte pași care garantează că anul viitor vei putea obține mai mult decât în anii anteriori.

„Adevărații lideri nu se nasc, ci se formează prin investiții continue în propria persoană. Totul pornește de la principii personale foarte clare, precum integritatea, înțelepciunea și tenacitatea, aplicate mai apoi în contexte de business. Trebuie să știi ce îți dorești și să ai un drum clar spre succes: iar ceea ce îmi doresc eu pentru 2014 este să îi întâlnesc pe clujeni și să îi ajut să își atingă obiectivele personale și de business mai repede decât și-ar imagina că este posibil”, este mesajul lui Brian Tracy, transmis prin intermediul organizatorilor seminarului său de la Cluj.

Related posts

Leave a Comment