Brenciu cântă la Polivalentă, în 30 octombrie

Horia Brenciu a început în octombrie unul dintre cele mai ample turnee naţionale din ultimii ani. Peste 12.000 de spectatori au participat la concertele de până acum. Ultimele trei concerte din ţară vor avea loc în acest week-end la Craiova, Timişoara şi Cluj-Napoca, iar săptămâna viitoare Brenciu va susţine două spectacole la Sala Palatului din Bucureşti, pe 4 şi 5 noiembrie.

Cluj-Napoca este cel ultimul oraş din turneul naţional. Spectacolul are loc duminică, 30 octombrie, la Sala Polivalentă, de la ora 19.30. Accesul publicului se face începând cu ora 18.30. Spectatorii sunt rugaţi să vină din timp la sală. Ultimele bilete se pot achiziţiona de la Sala Polivalentă.

 

Turneul Horia Brenciu&HB Orchestra Live este organizat de CIADO România şi Asociaţia Culturală Dracula în cadrul Programului naţional cultural Artă contra Drog 2016. Scopul proiectului este de a informa publicul asupra riscului asociat consumului de droguri şi de a oferi, în acelaşi timp, o alternativă de viaţă sănătoasă prin consumul de acte cultural-artistice

Related posts

Leave a Comment