Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei Cluj are o nouă conducere

Filiala clujeană a Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei (ANRM) şi-a ales o nouă conducere. Printre membrii acestei conduceri se regăsesc şi reprezentanţi ai Clubului Monarhiştilor Clujeni.

Noul preşedinte al ANRM Cluj este Sebastian Baciu, antreprenor şi organizatorul Turneului Internaţional de Squash de la Cluj. De asemenea, el este şi proprietarul echipei de fotbal Inter Sibiu.

 

Cele două funcţii de vicepreşedinţi sunt ocupate de dr. Mihai Cucerzan, lector universitar la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară şi iniţiator al legii antifumat, precum şi de Roxana Contraş, membră a Serviciului Salvamont-Salvaspeo. Roxana Contraş este licenţiată în ştiinţe administrative şi are şi pregătire ca paramedic SMURD. De asemenea, este membru în Consiliul de Administraţie al Bibliotecii Judeţene ”Octavian Goga”.

 

Funcţia de secretar general al ANRM Cluj i-a revenit psihologului Gabriela Moldovan, consilier local în Cluj-Napoca. Funcţia de trezorier este ocupată de Simona Lungu, economist.

 

Participanţii la Adunarea Generală a ANRM au ales şi patru membri ai Biroului Judeţean. Este vorba de Adrian Pop, manager SMC în turism, de dr. Eduard Boboc, istoric şi fost director comercial al Televiziunii de Stat din Chişinău, de dr. Leonard Hovarh, istoric, cadru didactic asociat al Universităţii Babeş-Bolyai, în prezent director al unei companii din domeniul infrastructurii, fost director general al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor cu rang de secretar de stat şi fost preşedinte al Administraţiei Fondului Cultural Naţional, precum şi de Teodora Crişan, antreprenor.

 

Există şi patru membri de drept ai conducerii. Este vorba, în primul rând, de fostul preşedinte al ANRM Cluj, Mircea Miron, care nu a mai dorit să candideze pentru un nou mandat, pentru a se dedica îndatoririlor sale de secretar general al ANRM. Mircea Miron este şi antreprenor în domeniul construcţiilor. Cel de-al doilea membru de drept al Biroului Judeţean al ANRM este Valentin Lungu, vicepreşedinte la nivel naţional al ANRM şi fost copreşedinte la nivel naţional. Valentin Lungu este directorul unui hotel din Cluj. Cel de-al treilea membru de drept al Biroului Judeţean este actorul Leonard Viziteu, care este şi membru al Biroului Naţional al ANRM şi al conducerii Clubului Monarhiştilor Clujeni. Cel de-al patrulea membru de drept este preşedintele ANRM Turda – Câmpia Turzii, Ioan Deac, fost consilier judeţean.

 

De asemenea, au fost aleşi şi cinci membri supleanţi. Este vorba, în primul rând, de Mihaela Miron, inginer, director comercial al unei imprimerii din Cluj şi membră a Asociaţiei Femeilor de Afaceri şi a DWNT. Cel de-al doilea membru supleant este profesoara de engleză Lucia Lungu, fostă directoare a Liceului Nicolae Bălcescu. Cel de-al treilea membru supleant este dr. Vasile Grumaz, director al Spitalului Municipal Turda. Cel de-al patrulea este Florina Miron, avocat. Iar cel de-al cincilea este inginerul constructor Silviu Cionca, diriginte al unui şantier de autostradă.

Related posts

Leave a Comment