Boc a vizitat-o pe pe Monica Iacob Ridzi la infirmeria Penitenciarului Gherla: Sănătatea ei nu este foarte bună

Fostul premier Emil Boc a declarat că a vizitat-o, marţi, pe Monica Iacob Ridzi la Secţia exterioară Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla, şi a constatat că starea de sănătate a acesteia „nu este foarte bună, nu este bună chiar deloc”. Monica Iacob Ridzi este internată la infirmerie.„Din nefericire, starea sănătăţii nu este foarte bună, nu este bună chiar deloc şi sper să aibă şansa să îşi trateze sănătatea pentru că are nevoie de sprijin medical, este internată la infirmerie. Am stat în jur de o oră şi jumătate în care am discutat aspecte, în special, de familie, de sănătate, de probleme, de relaţia cu familia şi cu ce o putem ajuta în aceste momente mai dificile, dată fiind şi situaţia sănătăţii şi a familiei, în condiţiile în care are doi copii mici”, a spus Emil Boc.

Acesta a subliniat că este în legătură permanentă cu soţul Monicăi Iaob Ridzi pentru a o putea ajuta pe aceasta să treacă peste „un moment mai dificil din viaţă”.

Emil Boc a vrut să îi ducă şi un pachet dar nu i l-a putut lăsa deoarece Ridzi are dreptul la un singur pachet pe lună, care i-a fost, deja, dus de familie.

Întrebat dacă ştie despre o eventuală cerere de întrerupere a pedepsei făcută de Monica Iacob Ridzi, Boc a spus că nu ştie despre aşa ceva.
„Există mai multe solicitări medicale pentru efectuarea de analize, pentru că starea de sănătate nu este una bună şi atunci trebuie făcute nişte analize medicale mai complicate”, a menţionat fostul premier.

Related posts

Leave a Comment