Balul Operei clujene ediţia 2012 va avea loc în 18 şi 19 februarie

În data de 18 februarie 2012 va avea loc la Opera Naţională Română din Cluj-Napoca Marele Balul al Operei, iar în data de 19 februarie 2012 evenimentul va continua cu o gală dedicată valorii, Gala Laureaţilor.În prima seară, balul va debuta cu un moment realizat de Marius Ciprian Pop, urmat de tradiționalul vals prezentat de elevii Centrului de Excelenţă Cluj și de spectacolul de operă Servus Viena, cu selecţiuni din momentele nemuritoare ale liricii compozitorilor Johann Strauss-tatăl și Johann Strauss-fiul.

Seara va continua cu decernarea Trofeelor Lya Hubic, a Premiului Mecena, a Medaliei Emblemă de Cluj, precum şi de emoţionantul moment dedicat Seniorilor Cetăţii.

În timpul pauzei de şampanie se va desfășura momentul multimedia dedicat Balului Operei 1992-2012

Vor mai avea loc Gala de modă, Festivalul de Artă Culinară Gusturi Transilvane, precum și spectacolul susținut de Mihai Băjinaru & Maria Bota.

Amfitrionii seriivor fi Melania MEDELEANU şi Rareş BOGDAN.

Cea de-a doua seară, Gala Laureaţilor, va avea în program un recital susţinut de talentatul violonist Gabriel Croitoru cu celebra vioară Guarnieri – „Catedrala” ce a aparţinut lui George Enescu, acompaniat de pianistul Horia Mihail, urmat de un cocktail oferit invitaților.

Related posts

Leave a Comment