Aurelia Cristea sesizează patru instituţii clujene pentru nerespectarea legii nr.349/2002.

Deputatul PSD si presedintele PDS Cluj-Napoca, Aurelia Cristea se declara revoltata de ceea ce s-a intamplat weekendul trecut (noaptea de 20 spre 21 iunie), in incinta Salii Polivalente Cluj, cu ocazia petrecerii Alandala Day & Night.

Potrivit relatarilor din publicatia online Ziar de Cluj, cu ocazia petrecerii Alandala Day & Night, organizata in cadrul programului Cluj Never Sleeps, incinta sportiva a devenit un fumoar public, incalcându-se, astfel, prevederile legii nr.349/2002, art. 3, aliniat 1, prin care se „interzice fumatul in spatiile publice inchise”.Deputatul clujean a depus o sesizarea şi la preşedintele CA al Salii Polivalente, fostul deputat Petru Călian.

„Având în vedere că nu este primul eveniment pe care conducerea instituţiei nu reuşeşte să-l gestioneze corect, cât şi pentru a preveni, pe viitor, astfel de situaţii jenante şi lipsite de cel mai elementar bun simţ faţă de clujeni şi faţă de o investiţie facută din banii lor, vă solicit să ne răspundeţi la următoarele întrebări: ce măsuri aţi luat faţă de conducerea instituţiei aflate în subordinea dumneavoastră? În contractul de închiriere era prevăzută interzicerea fumatului? Dacă da, de ce nu s-au aplicat prevederile contractuale? Aveţi în vedere o strategie pentru a preveni astfel de evenimente neplăcute în viitorul apropiat?”, a precizat Aurelia Cristea.

Deputatul clujean, Aurelia Cristea l-a ridiculizat şi pe Emil Boc, cerându-i mai multă fermitate în raportul său cu subordonaţii angajaţi la Sala Polivalentă: “După cum bine ştiţi, nu este primul eveniment când Sala Polivalentă, destinată actvităţii sportiveeste impregnată cu fum de ţigară şi ştiu că la primul eveniment aţi dezaprobat fumatul în SalaPolivalentă, dar recidiva de acum arată ca subordonaţii dumneavoastră v-au ignorat!Vă rog să vă exercitaţi atribuţiile mandatului de bun administrator al comunităţii clujene şi să numai permiteţi în viitor astfel de recidive!”

Related posts

Leave a Comment