Atenţie la portocaliu!


Cazul senatorul PDL, Dorel Jurcan, preşedintele organizaţiei judeţene a democrat-liberalilor vâlceni este elocvent. Senatorul portocaliu a fost internat la secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Vâlcea în urma unei căzături, după ce parlamentarul a fost atacat de câinele unui localnic din comuna vâlceană Zlătărei. Potrivit declaraţiei deputatul PDL, Samoil Vâlcu, cel care îl însoţea pe senator în teritoriu, “Dorel Jurcan a fost atacat de câinele unui localnic din comuna Zlătărei. După ce a fost muşcat de câine, Dorel a căzut şi s-a lovit la coloană. Din primele investigaţii are deplasare de vertebre. Acum se află internat la terapie intensivă şi situaţia lui s-a normalizat”.
Sigur, la o analiză superficială, cineva ar putea spune că a fost doar un banal eveniment nefericit. Eu însă, obişnuit să despic “firul în patru”, cred că este mai mult decât atât.
Câinele a fost printre primele animale domesticite de către om, devenind un prieten fidel al acestuia. Chiar bătut şi alungat de către stăpân – vorba cântecului – câinele a revenit de fiecare dată la casa acestuia, slujindu-l cu credinţă. Consider că nici câinele săteanului vâlcean nu poate face excepţie de la un astfel de comportament. Presupun că el nu a făcut decât să împărtăşească simţămintele stărânului său relativ la “reformele” putereii portocalii, care au implementat “traiul bun” pe meleagurile noastre – în special în mediul rural – şi să acţioneze în consecinţă.
Aştept cu interes să vad dacă şi taurii vor adopta acelaşi tip de comportament, renunţând la a se mai enerva la culoarea roşie.

Related posts

Leave a Comment