Artistul anului, în concert la Cluj-Napoca: Loredana – Magic – Un turneu de Super Star miercuri, 2 aprilie, ora 19.30, Casa de Cultura a Studenților


Primele concerte din Turneul Magic au impresionat puternic publicul. Presa locală a titrat: „Loredana a șocat publicul la concertul din Ploiești”; „Show incendiar la malul mării”; „Prin fiecare por Loredana respiră muzică, veselie, dragoste pentru ceea ce face, respect pentru public şi asta s-a văzut şi la Suceava”; „Loredana i-a cucerit pe botoşăneni”. Spectatorii au bisat minute în șir, aplaudând-o în picioare pe Loredana pentru seara magică pe care le-a oferit-o. Show-ul de două ore reprezintă o incursiune în cariera muzicală a unei artiste care acoperă toate genurile muzicale. Fiecare piesă din concert are propria poveste, coregrafie, impresionante efecte tehnice, numere de magie, costume diverse, dar mai ales o prestație live ireproșabilă.
Nu ratați întâlnirea cu Loredana, Super Starul României, într-un show care a schimbat definitiv showbiz-ul românesc: Magic! Miercuri, 2 aprilie, ora 19.30 în Cluj-Napoca, la Casa de Cultură a Studenților.

Următoarele orașe din turneu sunt:
25 martie – Oneşti, Casa de Cultură a Sindicatelor
26 martie – Bacău, Teatrul de Vară “Radu Beligan”
27 martie – Braşov, Sala Sporturilor “D.P.Colibasi”
31 martie – Piteşti, Casa de Cultură a Sindicatelor
1 aprilie – Tîrgu-Mureş, Palatul Culturii
2 aprilie – Cluj-Napoca, Casa de Cultură a Studenţilor
3 aprilie – Oradea, Teatrul “Regina Maria”
5 aprilie – Timişoara, Filarmonica “Banatul”
6 aprilie – Deva
Biletele se găsesc la Librăria “Șt.O.Iosif”, la Xerox, vizavi de Magazinul Universal şi online pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, bilet.ro.

Related posts

Leave a Comment