Artiștii Los Locos, Tony Esposito, Sonia Mosca, AlenClay David & Nelu Nicoară deschid sezonul estival la Cluj, pe ritmuri latino americane

Cele mai îndrăgite melodii pe ritmurile muzicii latino americane, dar și hit-uri legendare care fac deliciul fiecărei super petreceri, vor răsuna LIVE, în inima Ardealului, pe 9 iunie, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj, începând cu ora 19:30. 

Melodiile de succes ale unor artiști de notorietate internațională care au făcut înconjurul lumii și s-au clasat în topul preferințelor publicului de pretutindeni, dar și voci care au impresionat audiența la cele mai tari show-uri de talente prezentate de posturile de televiziune din România, vor urca pe scena Casei de Cultură a Studenților, pentru a da startul sezonului estival în compania celor mai petrecăreți spectatori din Cluj-Napoca. 

Timp de 2 ore, toți cei prezenți vor cânta și vor dansa alături de Los Locos, Toni Esposito, Sonia Mosca, AlenClay David & Nelu Nicoară, artiști care au făcut furori de-a lungul timpului cu hituri legendare, precum „El Meneaito”, „Macarena”, „El tic, tic, tac” sau „Kalimba de Luna” și îi vor putea aplauda la scenă deschisă pe cei care au i-au cucerit pe jurații și telespectatorii show-urilor X-Factor sau Românii au talent, cu momente muzicale unice și interpretări fabuloase.

Biletele pentru spectacolul programat pe 9 iunie, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj, sunt disponibile online pe Entertix.ro, Myticket.ro și Eventim.ro. De asemenea, biletele mai pot fi procurate de la casa de bilete a Casei de Cultură a Studenților, sau din librăriile Cărturești.    

Los Locos

Duo-ul italian de muzică latino americană care a făcut furori în întreaga lume în periada anilor 2000, este alcătuit din Roberto Boribello (Borillo) și Paolo Franchetto. Sunt interpreții și protagoniștii hit-urilor pop „El Meneaito”, „Macarena”, „Mueve la colita” sau „La Vuleta”, care, prin show-urile explozive, au demonstrat de fiecare dată că distracția maximă și bucuria de a fi împreună sunt garantate. 

Toni Esposito

Artistul a cărui muzică este inspirată din sunete preluate din diferite țări ale lumii, amestecate cu ritmuri tribale și melodii tipice muzicii napolitane, și-a anunțat prezența la show-ul din Cluj. Originalitatea abordării sale muzicale se regăsește în inventarea unor instrumente unice, precum Tamborderul, sunetul onomatopeic al uneia dintre cele mai cunoscute piese ale sale „Kalimba de Luna” , preluat de Boney M. și lansat la scurt timp, printr-un cover în limba engleză. La sfârşitul anului 1985 a primit „Record Critics Award” pentru melodia „Kalimba de Luna” cu care a înregistrat vânzări de peste 5 milioane de exemplare, obținând de asemenea, și prestigiosul premiu „Gold Record” în Venezuela/Benelux. Cântecele sale au fost „reinterpretate” de mulți dintre cei mai importanți artiști ai anilor șaptezeci. A compus apoi, în 1990, melodia pentru programul de televiziune „Serata Mondiale”, dedicată Cupei Mondiale, iar din nou, în 1992, melodia pentru Colombiadi, sau „Columbus Games. În 1997 Tony Esposito este singurul italian invitat să cânte la „Festivalul Tineretului” din Havana, Cuba. În același an, în august, Tony Esposito a fost singurul artist italian invitat să participe la „Rock la Rio”, alături de legendarul Gilberto Gil, la Rio De Janeiro. În anul următor, apoi, a fost invitat la Sambodromo din Rio de Janeiro, în seara finală a celui mai important carnaval din lume.

Sonia Mosca

Finalista ediției X-Factor 2020, din echipa Deliei, a cucerit jurații și publicul de la primele acorduri. Pe parcursul sezonului cu numărul 9 al show-ului X-Factor, a avut o serie de momente impresionante. Sonia Mosca s-a născut la Castellammare di Stabia (NA) Italia și a făcut primii pași „muzicali” la vârsta de 3 ani datorită părinților, aceștia fiind și ei muzicieni. Whitney Houston și Stevie Wonder au devenit pentru ea principală referință artistică, dovadă în acest sens sunt înregistrările unor piese precum: „My Heart will go on” și „I will always love you”, înregistrate în studioul tatălui la numai 4 ani. La vârsta de 7 ani a început să studieze pianul clasic și mai târziu actorie și dicție.

În același timp, a început să-și împrumute vocea de corist în mai multe producții de discuri, la doar 11 ani începe să susțină concerte live, iar la 16 ani devine cântăreață în trupa tatălui ei toboșar, în locul mamei sale și își începe astfel călătoria artistică personală pe marile scene. În concertele live, Sonia transmite publicului o stare aparte. Este prezentă pe marile scene din Europa, cucerind audiența din Manchester, Liverpool, Sofia, New York și Long Island, iar acum va urca pe scena din Cluj-Napoca.

AlenClay David & Nelu Nicoară

Cei doi artiști care au descoperit împreună o nouă cale spre inimile publicului vor oferi un moment concertistic de excepție. AlenClay David este unul dintre cei mai interesanţi muzicieni pop din zona Bistriţei care emoționat publicul de la „Românii au talent“ cu interpretarea unui cântec dedicat soției sale. Alen cântă de la șapte ani și a moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl său care a fost un saxofonist foarte apreciat în sfera muzicii jazz. Alături de Nelu Nicoară unul din cei mai populari soliști ai Clujului, ne vor încânta pe 9 iunie cu un duet pian – voce. 

Related posts

Leave a Comment