Aroma de cafea te poate duce într-o destinatie de vis

Sunt ultimele zile de „Coffee & GO! #aroundtheworld” la Iulius Mall Cluj.

Este vorba despre campania cu parfum de cafea care te trimite către destinatii la alegere, cu Turkish Airlines.

Dacă tot începi fiecare zi cu o cească de cafea, de ce să nu te bucuri de aromata licoare neagră într-o destinatie la care visezi de mult? Până duminică, 14 octombrie 2018, sesiunile de shopping si de relaxare în compania cafelei din Iulius Mall Cluj îti aduc sansa de a câstiga premii cu dor de ducă.

Urmează pasii simpli de înscriere la campania „Coffee & GO! #aroundtheworld” si vezi cât de mult îti surâde norocul! Ce trebuie să faci? Mergi la punctul de premiere din proximitatea Centrului Info cu bonuri de cumpărături în valoare de minimum 100 de lei din perioada de desfăsurare a campaniei, dintre care cel putin unul să includă o cafea de la orice cafenea sau restaurant din Iulius Mall, si te înscrii electronic. În fiecare zi, primii 100 de participanti sunt premiati instant cu invitatii la festivalul Comedy Cluj, bilete la Wonderland Cluj Resort, vouchere la restaurantul Marty City, Coffee Beans, Sweet Cafe, Londoner, Bonta ori Captain Bean sau doze de cafea Illy. În plus, în urma extragerii din 15 octombrie, vor fi desemnati câstigătorii celor trei seturi a câte două bilete de avion către destinatii la alegere. Biletele sunt achizitionate de la Turkish Airlines si pot fi folosite pentru zboruri din Cluj-Napoca către destinatiile pentru care optează câstigătorii.

În week-end, cumpărăturile din magazinele tale preferate vor fi completate si cu un Târg Handmade. De vineri până duminică inclusiv, în perioada 12 – 14 octombrie, vei putea alege bijuterii, accesorii si decoratiuni lucrate manual, care să ofere un plus de personalitate tinutelor de sezon sau locuintei tale. Podoabe felurite din pietre pretioase si semipretioase, piele, fimo sau în stil steampunk, papioane, articole vestimentare, genti, pălării, esarfe, tablouri, cutii de bijuterii, ornamente si chiar cosmetice naturale vor fi prezentate de artizanii locali.


Related posts

Leave a Comment