Aproape 30 tone de deșeuri au fost colectate, în Forești, în cadrul unei campanii

În cadrul campaniei de colectare deșeuri voluminoase și din construcții, desfășurată timp de două zile, la sfârșitul lunii aprilie, pe raza comunei Florești, locuitorii comunei au adus aproape 30 de tone de deșeuri.

Potrivit primarului, Bogdan Pivariu, s-au colectat de aproape trei ori mai multe deșeuri față de prima campanie de acest fel.

„Acțiunile de acest fel vor continua periodic, așa cum am anunțat. Apreciez eforturile pe care compania de salubritate le depune la nivelul comunei, Floreștiul reprezintă o provocare, dar sunt încrezător că facem pași serioși spre o situație de normalitate”, a scris Pivariu pe pagina oficială a unei rețele de socializare.

Campania are drept scop oferirea soluțiilor legale pentru reducea cantităților de deșeuri aruncate pe domeniul public sau pe malul râului Someș.

“Cea mai mare bucurie este aceea de a constata că cetățenii răspund solicitărilor și apelurilor noastre, iar 30 de tone colectate în mod legal și organizat înseamnă în primul rând cu atât mai puține tone de deșeuri din construcții aruncate în mediul înconjurător”, a mai precizat primarul Floreștiului.

Edilul promite că acțiunea se va desfășura lunar.

Related posts

Leave a Comment