Apple implementează inteligența artificială în funcția de autocorectare, în iOS 17

Craig Federighi, șeful departamentului de software al Apple, i-a atenționat pe utilizatori că inteligența artificială din spatele funcției de autocorectare a cuvintelor le va învăța inclusiv pe cele vulgare.

Actualizarea va fi disponibilă în iOS 17, a cărui versiune beta va deveni publică luna viitoare. Versiunea generală a sistemului de operare va fi lansată în septembrie, lună în care Apple lansează, de obicei, noile iPhone-uri.

Funcția de autocorectare de pe iPhone a avut mereu probleme, uneori luând un cuvânt scris greșit și înlocuindu-l cu ceea ce consideră o opțiune logică, dar care poate schimba total sensul unei fraze sau propoziții, explică The Guardian.

În afară de modificarea autocorectorului, compania a dezvăluit și noi produse în cadrul conferinței dezvoltatorilor, printre care o cască de realitate mixtă și detalii despre noile modele de iMac și MacBook. Luni, acțiunile Apple au atins un maxim istoric, iar valoarea de piață a companiei a depășit trei miliarde de dolari, un nou record.

Related posts

One Thought to “Apple implementează inteligența artificială în funcția de autocorectare, în iOS 17”

  1. […] Apple implementează inteligența artificială în funcția de autocorectare, în iOS 17 […]

Leave a Comment