Antonescu şi Băsescu, întâlnire informală. Vezi despre ce au discutat

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, în cadrul unei discuţii informale cu şeful statului, a discutat despre desemnarea lui Victor Ponta ca premier, potrivit Mediafax.Antonescu a spus, la Antena 3, că nu este vorba despre un pact între USL şi Traian Băsescu.

El a precizat că USL nu a renunţat la poziţiile sale publice în cadrul acestei întâniri.

“A fost o întâlnire informală miercuri seară. Nu am motive să evit răspunsul, nu a fost o întâlnire secretă, ci informală. Asta nu înseamnă pact, nu înseamnă înţelegere sau renunţarea la poziţiile publice adoptate”, a spus Antonescu.

“Întâlnirea a avut loc, subiect de discuţie a fost cum se procedează mai departe în posibila criză în care ne aflăm şi că din punctul de vedere al meu şi al colegilor din USL e că se prodedează normal, că Victor Ponta e desemnat premier”, a spus Antonescu.

“Nu s-a cedat, nu s-a dat, nu s-a promis, nu s-a târguit nimic în schimbul acestui lucru. Asta s-a discutat. Sunt primul care o spun public. Nu a semnat nimeni în numele USL ceva, nu s-a angajat nimeni la vreun compromis”, a spus Antonescu, citat de www.romanialibera.ro.

Related posts

Leave a Comment