Alegeți jobul care vi se potrivește la Târgul de Cariere din Cluj-Napoca!


Târgul de Cariere din Cluj-Napoca va avea loc la Iulius Mall, miercuri și joi (31 octombrie – 1 noiembrie), cu o ofertă variată de joburi din toate domeniile. Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă vor avea posibilitatea de a alege din sute de joburi dintr-o varietate de domenii, cuprinse în ofertele de angajare ale celor peste 20 de companii naționale și multinaționale prezente la parterul centrului comercial în cele două zile.Printre aceștia se numără BG Soft, partenerul evenimentului, dar și sponsorii Office Depot, SDL, Sykes, Steelcase și Terapia Ranbaxy. Participanții la acest târg vor mai putea intra în contact direct cu angajatori precumBombardier, CEPROCS, Continental, EastJob, Eurocount & Audit, Evalueserve, EXL, Genpact, GI Group, LEONI, Lugera & Makler, Luto Automotive, Qual Media sau Universal Alloy.

Târgul se adresează în special tinerilor cu vârstă cuprinsă între 20 și 30 de ani, studenți sau absolvenți, dar și altor persoane în căutarea unui loc de muncă.
În cadrul evenimentului va avea loc și un seminar, susținut de trainerul Adrian Rusu, inițiator și manager de proiect Cool Jobs. Workshopul este intitulat “Antrenament pentru cariera ta”, iar aici vor fi dezvoltate abilitățile și instrumentele necesare pentru o carieră în domeniile de interes. Un alt trainer va vorbi despre listele “to do” și planificare în general, pe plan personal și profesional. Înscrierile se pot face pe site-ul Târgul de Cariere, la adresa http://www.targuldecariere.ro/seminarii.php.

De asemenea, la evenimentul organizat la Cluj-Napoca, participanții au posibilitatea de a se înscrie la o tombolă, unde pot câștiga premii sugestive și amuzante – o chitară electrică, o lopată și un trafalet – cu ocazia campaniei din acest an, “Avem jobul care ți se potrivește”.
Accesul este liber și se va face între orele 10.00-16.00.

Related posts

Leave a Comment