AJOFM: A apărut o facilitate adresata furnizorilor de formare profesionala autorizati

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Cluj in parteneriat cu Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad si Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova, in cadrul proiectului “Funcţionarul electronic2.0“ a dezvoltat o facilitate adresata furnizorilor de formare profesionala autorizati, prin care aceştia pot publica gratuit oferta de formare profesionala folosind platforma dezvoltata in cadrul proiectului-Functionarul electronic 2.0 . Aceasta platforma se gaseste la adresa www.eangaiat.ajofmcj.ro folosind aceleaşi credentiale folosite in cazul depunerii ofertelor de loc de munca vacant.
In cazul in care furnizorii de formare profesionala nu deţin aceste credentiale(user si parola) aceştia se pot adresa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Cluj, biroul „Relaţii cu angajatorii” pentru a le obţine.

Aceasta facilitate asigura vizualizarea ofertelor de formare profesionala de către şomeri si persoanele aflate in cautarea unui loc de munca care se adreseaza Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Cluj .

Aceste informaţii vor fi disponibile pe interfata seif service a aparatelor infochiosc din sediile AJOFM Cluj, pe site-ul www.ajofmcj.ro, precum si pe interfata specializata http://sso.ajofmcj.ro/lmv/mobile.php.

Related posts

Leave a Comment