Affidea Hiperdia investeste 2,7 mil euro in noul Centru Medical ultraperformant din Cluj

Affidea Romania, subsidiara locală a liderului european în servicii de diagnostic imagistic, ambulatoriu, medicină nucleară și tratament al cancerului, anunță oficial lansarea noului Centru Medical de ultimă generație Affidea Hiperdia din Cluj, în urma unei investiții totale de 2,7 milioane de euro. Acesta devine cel mai mare centru medical Affidea din Cluj și, în urma investiției, își extinde gama de servicii oferite, intrând și pe segmentul consultațiilor.

Grupul Affidea deține în acest moment un hub medical – un portofoliu de 3 clinici ultraperformante în municipiul Cluj – Napoca, localizate în același areal, în zona centrală a orașului, ce însumează o investiție totală de peste 10 milioane de euro la nivel local. Prin modernizarea și extinderea noului centru ne consolidăm poziția de lider pe segmentul de imagistică, răspunzând în același timp nevoilor de servicii medicale private din zona prin dezvoltarea segmentelor de consultații și analize de laborator,” declară Răzvan Predica, Country Manager, Affidea Romania.

Despre Grupul Affidea:

Grupul Affidea este prezent de 30 de ani in 16 tari din Europa si furnizeaza servicii medicale prin cele peste 280 de centre de diagnostic imagistic de inalta performanta, laboratoare de analize medicale si centre de tratament al cancerului, folosind tehnologii medicale de ultima generatie la nivel mondial.

Related posts

Leave a Comment