Aeromodeliştii clujeni au făcut un show de mare clasă la Săvârşin, cu ocazia inaugurării Castelului Regal, după restaurare

“Pentru noi este un moment deosebit de important pentru istoria aeromodelismului de la noi din ţară, cu atât mai mult cu cât acesta a fost introdus pentru prima dată în România, în 1920, de către prinţul George Bibescu, o data cu înființarea Aeroclubului Regal al României. Sperăm, de asemenea, ca în viitor să mai beneficiem şi cu alte ocazii, de sprijinul Casei Regale a Romaniei, pentru a putea promova acest sport frumos şi nobil în randul cât mai multor copii, tineri şi către publicul larg”, a declarat clujeanul Andras Baboş, preşedintele ARA.

Următorul eveniment important al aeromodeliştilor va avea loc la Cluj-Napoca. Evenimentul Expomodelism va avea loc în perioada 21-22 noiembrie 2015.
ARA a fost înființată în iulie 2014 și are în prezent 173 de membri, în toate județele țării. Misiunea ei este să promoveze istoria și tradiția aeromodelismului românesc și, în același timp, să lupte pentru drepturile aeromodeliștilor din România.

Related posts

Leave a Comment