Aegon aduce la Cluj două dintre cele mai importante distincții ale pieței asigurărilor și pensiilor (comunicat)

Grupul olandez Aegon, cu sediul central in România la Cluj, a obținut în cadrul Galei Premiilor Pieței Asigurărilor și Pensiilor Private două dintre cele mai importante distincții ale industriei: premiul pentru Produsul Anului in Asigurări de Viață și premiul pentru Excelența în Administrarea Fondurilor de Pensii Private Obligatorii.Aegon Privilege, produsul financiar premiat, a fost lansat anul trecut și se adresează clienților cu venituri medii și mari, care caută o soluție modernă de investiții, combinată cu protecția unei asigurări de viață. Produsul este distribuit prin divizia Private Investments a companiei de asigurări de viață Aegon TUnZ.

În ceea ce privește compania Aegon Pensii – Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private SA, aceasta a fost premiată pentru Fondul de pensii administrat privat VITAL, al cărui randament a avut o evoluție foarte buna în anul 2013, ajungând la nivelul de 11.38%. Deși performanţele anterioare nu reprezintă o garanţie a realizărilor viitoare, aceasta performanța este una notabilă, mai ales având în vedere ca gradul de risc al acestuia este unul mediu/echilibrat.

Produsul Anului în Asigurări de Viață

“Această distincție ne confirmă eforturile susținute de a fi, înainte de orice, o companie orientată spre nevoile și așteptările clienților noștri. Această soluție
financiară a venit ca răspuns la o cerere a pieței: investitorii iși doresc acces facil la fonduri de prestigiu și consultanță specializată pentru a obține rezultate cat
mai bune” a explicat Sînziana Maioreanu, CEO Aegon pentru România.

Printre fondurile pe care investitorii le pot accesa cu ajutorul Aegon Privilege se numără Franklin Templeton, Fidelity, Black Rock, Allianz, JP Morgan, Schroder sau Credit Suisse, iar sumele plasate pornesc de la 5.000 de euro.

Excelența în Administrarea Fondurilor de Pensii Private Obligatorii
“Suntem foarte mandri de acest premiu,” a declarat Marius Rațiu, CEO Aegon Pensii. “Dincolo de randamentul foarte bun pe care fondul Vital l-a oferit in 2013
participanților săi, distincția a avut la bază și alte facilitati pe care compania de pensii a grupului Aegon o oferă clienților săi: acces permanent la informații privind propriul cont printr-o platformă online și servicii excepționale de customer care, oferite de call center-ul nostru,” a adăugat acesta.

Gala Premiilor Pieței Asigurărilor și Pensiilor a avut loc la București, joi, 27 martie, în prezența a peste 200 de reprezentanți ai industriei. Conform organizatorilor, grupul de presa Media XPrimm, “jurizarea premiilor se fundamentează pe indicatorii financiari ai companiilor de asigurare sau de brokeraj în asigurări, opțiuni exprimate prin votul companiilor, anchete în rândul cititorilor, realizate de către organizatori prin mijloace proprii sau studii sociologice realizate de companii specializate. Nu în ultimul rând, o componentă esențială pentru unele categorii de premii este reprezentată de evaluarea acelor activități ale companiilor care au dezvoltat în piață idei, servicii, produse inovative, creative și care au avut o contribuție în dezvoltarea companiilor în mod special și a industriei asigurărilor în general.”

Related posts

Leave a Comment