Acțiune de igienizare a lacului Tarnița VEZI cum te poți înscrie ca voluntar

Acțiunea de igienizare a lacului Tarnița, organizată de Clubul Alpin Român Filiala Cluj, va avea loc în perioada 23-25 iunie 2023.

Activitatea presupune colectarea deșeurilor atât de pe uscat, cât și de pe apă, din caiac/canoe/barcă, urmând a fi acoperită o zonă de peste 25 de km în jurul lacului, respectiv cca 11 km în linie dreaptă pe luciul de apă.

În acest context, sunt necesari 120 de voluntari care, pe lângă ecologizarea propriu-zisă a lacului, vor putea lua parte, de asemenea, și la o campanie de conștientizare.

Înscrierile pentru acțiunea de voluntariat se pot face accesând link-ul: https://carcluj.ro/activitati/igienizarea-lacului-tarnita?fbclid=IwAR1vXMIWsyEnbEE9dOamV5z-Mk1Q2UjqLr2ssX5nBQjwMuY-cAoMKQ0nkfw

Acțiunea este spijinită și de forul administrativ județean prin punerea la dispoziție a ambarcațiunilor avute în dotare, precum și prin participarea unor angajați din cadrul aparatului de specialitate.

Totodată, evenimentul va beneficia de asistența și suportul Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj, aflat în subordinea Consiliului Județean.

Related posts

Leave a Comment