Acțiune de dezinsecție în municipiul Cluj-Napoca

Primăria Cluj-Napoca anunță demararea unei noi acțiuni de dezinsecție pe domeniul public și privat al municipiului și spații deschise ale persoanelor fizice și juridice.

Operațiunea se va desfășura în perioada 1 – 30 septembrie 2021, între orele 22:00 – 06:00, în funcție de condițiile meteorologice.

“Din punct de vedere al eficienţei aplicării măsurilor de combatere şi eliminare a unor potenţiale focare de infecţie, acțiunile de dezinsecţie trebuie tratate în mod unitar atât pe domeniul public cât şi privat, spații deschise ale persoanelor fizice și juridice la nivelul localităţii, pentru evitarea unor reinfestări sau apariţii a unor noi zone contaminate, motiv pentru care se recomandă tuturor cetăţenilor, asociaţiilor de locatari/proprietari, agenţilor economici şi instituţiilor de pe raza municipiului Cluj-Napoca, să efectueze tratamente de dezinsecţie pe păşuni, în depozite de anvelope uzate, subsoluri, casa scării de la blocuri etc în perioada de desfășurare a acţiunilor de dezinsecţie efectuate pe domeniul public și privat, spații deschise ale persoanelor fizice și juridice”, transmit reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

Acțiunea este realizată de S.C. CORAL IMPEX S.R.L., iar produsele folosite sunt CYMINA PLUS pentru actvitatea de dezinsecție – combatere țânțari și VECTOBAC WG pentru activitatea de delarvizare, produse ce se regăsesc în Registrul Național al produselor biocide și sunt autorizate pentru profilaxia sanitar umană de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide.

Related posts

Leave a Comment