A inceput primul concurs de concepte si idei pentru iluminatul festiv. Anul acesta, Timisoara se alatura Clujului

Asociaţia Daisler alături de Daisler Print House şi Primăria Municipiului Cluj-Napoca anunţă lansarea celei de-a patra ediţii a concursului Lights On, singurul concurs de concepte şi idei pentru iluminatul festiv din România. De această dată, competiţia are ca scop găsirea de soluţii pentru iluminatul festiv al Pieţei Avram Iancu din Cluj. 

Concursul se desfăşoară pe platforma www.lightsonromania.com. Un juriu de profesionişti aleşi de organizatori (din care fac pare arhitecţi, designeri, fotografi, ingineri şi reprezentanţi ai municipalităţii) va desemna soluţia câştigătoare pe baza regulamentului publicat pe pagina de concurs. Tema acestui an este Centenar, iar soluţia câştigătoare va fi premiată cu 1.000 de euro, bani oferiţi de Daisler Print House, sponsor al acestui concurs.

 

Totodată, o altă premieră a acestui an e organizarea acestui concurs pentru prima dată şi în municipiul Timişoara. Acesta va debuta în câteva săptămâni pentru strada Mărăşeşti din oraşul de pe Bega, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara. Oraşul luminilor este cel de-al doilea oraş în care Lights On se desfăşoară în 2018. 

Related posts

Leave a Comment