A 54-a editie a Conferintei Nationale Salvamont va avea loc în Valea Drăganului

A 54-a editie a Conferintei Nationale Salvamont se va desfăsura în Valea Drăganului, în perioada 15-17 aprilie 2019.

În acest context, marti, 16 aprilie 2019, începând cu ora 18:30, la Centrul Rehoboth din Valea Drăganului, va avea loc o conferintă de presă la care sunt invitati să participe reprezentantii mass-media.

Cu această ocazie va fi prezentată si o expozitie foto cu premii, intitulată “Salvamont în imagini”, eveniment care urmăreste popularizarea activitătii salvamont, promovarea salvatorilor montani cu activitate fotografică si crearea unei bănci de imagini reprezentative pentru participarea la evenimentele în care sunt implicate Asociatia Natională a Salvatorilor Montani sau serviciile salvamont.

Potrivit organizatorilor, în competitie s-au înscris 160 de imagini si 6 filme. Cele mai bune 60 de imagini au fost printate si vor fi expuse pentru prima dată în cadrul evenimentului.

La eveniment vor participa 75 de salvatori montani din cele 42 de structuri Salvamont din România. De asemenea, vor fi abordate o serie de aspecte de actualitate legate de legislatia natională în domeniul salvamont, vor avea loc expuneri privind noile metode si echipamente de interventie si salvare montană, schimburi de experientă si bune practici, noi provocări, măsuri si initiative pentru viitor.


Related posts

Leave a Comment