3 DUO, cel mai nou model IQOS, a fost lansat de către Philip Morris International, la Cluj-Napoca

Compania Philip Morris International (PMI) continuă să investească în cercetare si tehnologii avansate si asftel, îsi adaptează produsele la nevoile consumatorilor.

În acest context, PMI a lansat, la Cluj-Napoca, IQOS 3 DUO, care reprezintă cel mai nou si evoluat produs din portofoliul companiei. Acesta aduce functionalităti noi care ajută fumătorii adulti să facă mai usor trecerea de la fumat la alternativele fără fum — o încărcare mai rapidă1 si un “stilou” mai rezistent, ce permite două utilizări consecutive, fără a fi nevoie de încărcare.

“Lansarea IQOS 3 DUO reprezintă angajamentul nostru cu privire la investitia constantă în dezvoltarea si comercializarea de produse fara fum, fundamentate stiintific, ce pot ajuta milioane de adulti, care altfel ar continua să fumeze, să facă trecerea la o alternativă mai bună. În prezent, aproximativ 8 milioane de fumători adulti din întreaga lume au trecut la IQOS si au renuntat la tigări”, a sustinut Jacek Olczak, Chief Operating Officer în cadrul Philip Morris International.

Noul dispozitiv va fi disponibil pentru vânzare în magazinele din România din data de 5 noiembrie 2019, constituind un pas important în demersul Philip Morris International de a oferi alternative fără fum fumătorilor adulti.

Philip Morris International este lider mondial în materie de inovatie a produselor fără fum si intentionează ca, până în 2025, cel putin 40 de milioane de fumători ai tigărilor din portofoliul propriu să facă trecerea la produse fără fum, iar cel putin 30% din volumul total al productiei să fie reprezentat de produse fără fum.


Related posts

Leave a Comment