100% spectacol pentru fani la Transilvania Rally 2014

Pregătirile sunt în toi pentru Transilvania Rally, etapa a patra din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop şi are în program patru probe complet noi şi multe alte suprize spectaculoase.Programat în perioada 20 – 21 iunie, Transilvania Rally este etapa a patra în Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop cu coeficient 1. Etapa de la Cluj, programată aproape în întregime pe asfalt, va începe vineri, 20 iunie, cu o probă clasică şi alte două incluse, în premieră, în program.

“Ediţia din acest an este una gândită special pentru public pentru că vrem ca suporterii acestui sport să poată urmări cât mai multe probe. Pentru ziua de vineri am pregătit o super specială, supriză care se va desfăşura în centrul oraşului Turda şi, desigur, nu va lipsi nici speciala mixtă pe asfalt şi macadam.”, a spus unul dintre organizatorii Transilvania Rally, Marco Tempestini.

Ziua de sâmbătă, 21 iunie, va fi una la fel de spectaculoasă, cu probe tehnice amplasate în munţii din zonă.

“Anul trecut speciala Beliş, una complet nouă în programul Transilvania Rally, a fost extrem de spectaculoasă şi apreciată de toată lumea. Tocmai de aceea am introdus încă o probă nouă, dar cu aceleaşi caracteristici şi sunt sigur că spectatorii vor aprecia şi această specială, la fel de mult.”, a continuat Marco Tempestini.

Sâmbătă sunt programate 9 probe speciale cu o lungime totală de 108 kilometri, în total Transilvania Rally având 12 probe speciale, dintre care patru complet noi, cu o lungime de 123 kilometri.

“Etapa de anul acesta se va termina cu super speciala de la Polus Center şi cu multe alte suprize pe care le vom dezvălui la momentul potrivit. Specialele sunt extrem de spectaculoase şi sper să atragem astfel cât mai mulţi spectatori pe probe.”, a mai adăugat Marco Tempestini.

Vineri, în prima zi a raliului, startul se va da la ora 19:00, iar sâmbătă, 21 iunie, la ora 08:30. Sosirea este programată la ora 19:45 la Polus Center.

Related posts

Leave a Comment