Vladimir Putin ar putea candida la preşedinţia Rusiei în 2012


Premierul rus, Vladimir Putin, a sugerat, joi, că ar putea candida la alegerile prezidenţiale din 2012, declarând la televiziunea de stat că “se va gândi” la această opţiune. La puţin timp după aceasta declaratie, Dmitri Medvedev a afirmat şi el că nu exclude posibilitatea de a intra din nou în cursa prezidenţială.”Ma voi gândi, mai am încă destul timp. (…)Deciziile privind campania electorală din 2012 vor fi luate în funcţie de evolutia situaţiei economice şi sociale”, a spus premierul rus.

“Suntem în 2009 şi cea mai mare eroare ar fi să facem munca noastră cotidiană dependentă de interesele unor campanii electorale ale viitorului”, a mai spus omul forte al Rusiei.
Potrivit Constituţiei, Putin nu are voie să candideze pentru trei mandate consecutive, dar nimic nu îl impiedică să se înscrie în cursa pentru prezidenţiale în 2012.

Medvedev: Daca Putin nu exclude acest lucru, atunci nici eu nu-l exclud
La puţin timp după această declaraţie, Dmitri Medvedev a afirmat şi el că nu exclude posibilitatea de a intra din nou în cursa prezidenţială, potrivit AFP.
“Suntem apropiati unul de altul şi lucrăm bine împreună. Putem ajunge la un acord. Vom lua o decizie rezonabilă, atâta vreme cât Medvedev şi Putin au o şansă de a fi alesi”, a spus Medvedev.

Related posts

Leave a Comment