Viorel Hrebenciuc, reţinut de procurorii DNA

Viorel Hrebenciuc a fost reţinut marţi în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri. Fostul deputat PSD a fost scos cu cătuşe la mâini din sediul DNA Braşov, după aproape cinci ore de audieri, potrivit RFI România.Viorel Hrebenciuc va fi dus la instanţa supremă, pentru judecarea propunerii de arestare preventivă.

Fostul deputat PSD a fost urcat de anchetatori într-o maşină, urmând să fie dus în Capitală, la instanţa supremă.

Camera Deputaţilor a luat act luni de demisia deputatului. La intrarea în sediul DNA Braşov, Viorel Hrebenciuc a fost întrebat dacă este pregătit pentru ce e mai rău şi a răspuns afirmativ, menţionând însă că nu îi este frică, pentru că ştie ce a făcut.

“Da, da sunt pregătit. Peste două-trei luni de zile o să râdeţi de el (dosar-n.r). Un singur lucru vreau să vă zic: de ani de zile, frica domină în România. Toate acţiunile noastre sunt paralizate de frică, nimeni nu semnează o hârtie, nimeni nu are o iniţiativă, toată lumea are o spaimă celebră devenită de acum. Eu am demonstrat prin gestul meu că nu-mi este frică, pentru că ştiu ce am făcut. Nu am nici un motiv să nu mă prezint cu inima deschisă în faţa procurorilor de la DNA”, a spus el.

Citiți mai mult AICI

Related posts

Leave a Comment