Un tânăr în tricou inscripţionat “Mircea Badea” şi cu pene pe fund,a participat la inaugurarea primului tronson din Autostrada Transilvania

Inaugurarea primilor 42 de kilometri ai Autostrăzii Transilvania, care a avut loc marţi, în prezenţa premierului demis, Emil Boc şi a ministrului Transporturilor, Radu Berceanu nu a fost lipsită de momente mai mult sau mai puţin comice.Un tânăr îmbărcat cu un tricou pe care scria Mircea Badea şi care avea mai multe pene lipite pe fund s-a căţărat pe un parapet metalic.
Prezenţa tânărului a fost observată chiar de către Radu Berceanu, imediat după tăierea panglicii.
“Uitaţi, aici este cineva cunoscut”, a remarcat Berceanu, citat de Mediafax. Ministrul a făcut, astfel, referire la promisiunea făcută de realizatorul emisiunii “În Gura Presei”, potrivit căruia, dacă autostrada va fi finalizată la timp, îşi va lipi pene pe fund şi va defila prin Piaţa Victoriei din Bucureşti.
În urmă cu aproximativ o săptămână, acest subiect a fost abordat şi în şedinţa de Guvern. Întrebat de către Emil Boc care este starea lucrărilor la Autostrada Transilvania, Radu Berceanu a replicat:
“Dom’ prim-ministru, am pregătit penele, le am la minister şi la data stabilită la începutul anului o să le înmânez în mod festiv destinatarului”.
Mircea Badea a declarat, la începutul acestui an, că, dacă până la sfârşitul anului autorităţile vor construi 42 de kilometri rulabili din Autostrada Transilvania (între Gilău şi Turda), el va defila prin Piaţa Victoriei cu pene de cocoş lipite de fund.

Related posts

Leave a Comment