Un interlop a renovat pe banii lui închisoarea în care era arestat


Interlopul Samir Sprînceană a fost condamnat la cinci ani de închisoare într-un dosar privind falsificarea de carduri de credit. El a povestit pentru Gazeta de Sud cum a reuşit să renoveze aproape tot arestul IPJ Dolj, în care a stat aproape opt luni.
„Le-am făcut cel mai modern arest. Am renovat o cameră şi le-am cerut, în schimb, voie să aduc televizoare, cerere care a fost aprobată. Am adus paturi, pentru că în arest erau unele în care îţi rupeai oasele. După ce am mai renovat două camere am cerut să pot aduce frigidere dacă vor să continuu cu lucrările. A urmat holul, pentru care am putut aduce două cuptoare cu microunde. Urma să fac wc-ul, care era format din trei cabine: una era înfundată, una era închisă, iar pe cea care mai funcţiona ne băteam toţi cei din arest“, a povestit Samir Sprînceană pentru Gazeta de Sud.
Acesta a mai precizat că în timpul în care a stat în arestul IPJ Dolj a insistat ca cei bolnavi să primească regim alimentar şi să se respecte nomenclatorul de hrană. „Mâncarea ne omora! Din ce scrie în acel nomenclator de hrană nu ajungea mare lucru la noi. Ni se dădea în fiecare zi mâncare cu «jangale»(jumări), iar cei care ţineau regim primeau aceeaşi mâncare, dar fără jangale. O altă problemă era că după ora 22.00 se închideau celulele şi trebuia să ne facem nevoile într-o găleată. În final i-am convins să ne scoată pe rând pe cei care aveam nevoie la toaletă“, a încheiat Samir Sprînceană.
Contactaţi de Gazeta de Sud, reprezentanţii Poliţiei Dolj au declarat în ianuarie 2011 că au fost făcute o serie de lucrări în arest, dar nu au avut nici o legătură cu şederea lui Samir. Un nou răspuns pe tema declaraţiilor lui Samir s-a lăsat aşteptat.

Related posts

Leave a Comment