Un clujean în Comitetul Economic și Social European de la Bruxelles

Clujul are în premieră un membru în Comitetul Economic și Social European. Este vorba despre Dan Mureșan, care este și vicepreședinte al Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România.

Dan Mureșan a explicat în emisiunea Business Cafe de la Via Cluj TV că acest for are 15 membri din partea României: cinci din partea angajatorilor, cinci din partea lucrătorilor și cinci din partea societății civile.

Cine este Dan Mureșan

A absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice din Universitatea Babes-Bolyai, specializarea Economia industriei, construcţiilor şi transporturilor, promotia 1988.

A urmat de-a lungul timpului cursuri de specializare organizate de Corpul Experţiilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (1996), Camera Auditorilor Financiari din România (2001) si Camera Consultanților Fiscali din Romania (2013), dobandind astfel calitatea de expert contabil, expert contabil judiciar, auditor financiar, respectiv consultant fiscal si consultant fiscal judiciar.

Dan Mureșan este director general al MDM Group din 1993, o companie activă în domeniile expertiza contabilă, evaluarea afacerilor, consultanţă de afaceri, consultanţă financiară, reprezentaţă şi consultanţă fiscală precum si consultanta juridica.

De-a lungul timpului, Dan Mureșan a urmat diverse cursuri de pregătire profesională, dintre care amintim: Training CSR (Corporate Social Responsibility), NewCastle, Anglia, auditul financiar al entităţilor din piaţa de capital, tehnici moderne pentru managementul eficient al IMM-urilor (Grecia, Atena), Program pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale organizat de McIntire School of Commerce, Virginia University, USA.

Susține la rândul său cursuri, în calitate de trainer și formator: contabilitatea operațiunilor economice speciale, audit financiar si certificare, managementul financiar-contabil si Auditul Fondurilor Europene, este formator CECCAR.

Dan Mureșan este vicepreşedinte al Consiliului Național al Intreprinderilor Private Mici și Mijlocii din Romania, vicepreşedinte al Asociaţiei Patronilor şi Meseriaşilor Cluj. El susține in mod activ activitatea de voluntariat la nivel local si național prin actiuni CSR ale MDM Group, prin Clubul Rotary Cluj-Napoca si prin susținerea directă a cauzelor sociale.

Related posts

Leave a Comment