Un clujean este ministru desemnat al Agriculturii

Deputatul clujean Adrian Oros este noul ministru desemnat al Agriculturii. El a fost inclus pe lista cabinetului Ludovic Orban, care va încerca să obţină zilele următoare votul de investitură din partea Parlamentului.

Adrian Oros este la al doilea mandat de deputat, după ce, anterior, a fost şi consilier judeţean. El s-a remarcat îndeosebi prin iniţiative legate de agricultură, cum ar fi interzicerea transporturilor de oi vii, în sezonul cald, spre ţările arabe, fără ca aceste transporturi să fie asistate de un medic veterinar. O altă iniţiativă este legată de restabilirea vechiul cadru legal de comercializare a medicamentelor veterinare, care, dacă iniţiativa deputatului clujean va fi aprobată, vor fi vândute doar de către cei care au studii de profil veterinar.

 

”Doresc să le mulţumesc tuturor colegilor care mi-au oferit astăzi responsabilitatea de a conduce ministerul agriculturii într-o perioadă crucială pentru viitorul României!

 

Am toată încrederea că Guvernul PNL se va ocupa la modul cel mai serios de rezolvarea tuturor chestiunilor importante, iar agricultura se va afla în prima linie a priorităţilor noastre!

 

Dincolo de speranţă şi încredere, momentul de astăzi este dublat de foarte multă responsabilitate. Avem, de astăzi, o misiune pe cât de grea, pe atât de importantă: aceea de a le arata românilor, sătui de incompetentă şi corupţie, că lucrurile bune se pot realiza şi în ţara noastră.

 

Alături de premierul desemnat Ludovic Orban şi preşedintele Klaus Iohannis, vom munci în fiecare zi pentru proiectul României normale, proiectul unui stat funcţional, în care politicienii sunt în slujba cetăţeanului, şi nu invers. Va fi o muncă permanentă, de echipă, o echipă puternică, formată din oameni profesionişti, care înainte de a se dedica cetăţii, şi-au demonstrat competenţa în domeniile lor de activitate!

 

Îi aşteptăm alături pe toţi cei care vor sa se alăture demersului nostru de a clădi o Românie Normală!”, a scris Adrian Oros.

 

Adrian Oros este prorector şi profesor al Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj. Este, de asemenea, vicepreşedinte la nivel naţional al PNL. Profesorul clujean este şi preşedintele Colegiului Medicilor Veterinari din Cluj şi vicepreşedinte la nivel naţional. Adrian Oros este monarhist şi membru în Consiliul de Onoare al Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei.

 

 

Related posts

Leave a Comment