Un bărbat s-a filmat în timp ce trenul trecea peste el


Bărbatul a plasat camera şi apoi s-a aşezat între linii şi a aşteptat trenul. După ce trenul a trecut, bărbatul a verificat dacă este rănit, s-a ridicat şi-a luat camera şi apoi a luat-o la fugă.Imagini şocante publicate pe Youtube de către un bărbat care s-a filmat în timp ce un tren trecea peste el.
Bărbatul a plasat camera şi apoi s-a aşezat între linii şi a aşteptat trenul. După ce trenul a trecut, bărbatul a verificat dacă este rănit, s-a ridicat şi-a luat camera şi apoi a luat-o la fugă.
Potrivit Daily Mail, reprezentaţii căilor ferate britanice nu ştiu dacă înregistrarea a fost făcută în Anglia şi au considerat actul de vitejie al bărbatului ca fiind o mare prostie. “Nu îndrăznesc să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă, în turbulenţa creată, haina bărbatului ar fi fost agăţată de tren”, a spus purtătorul de cuvânt al căilor ferate.
Nici cei care au văzut filmul pe Youtube nu au fost impresionaţi de “gestul de vitejie”. “Cât de plictisit, tâmpit şi suicidar trebuie să fii, ca să încerci aşa ceva?”, a scris un comentator, în timp ce alţii au prezis că bărbatul nu o să mai trăiască mult dacă va continua “hobby-ul” său de înfruntare a morţii.

Related posts

Leave a Comment