Ultimele bilete în avionul UNTOLD

The Cloud Rider, avionul UNTOLD, mai are doar 30 de locuri disponibile pentru călătoria spre cea mai intensă petrecere a anului 2016 din România. Cei care vor zbura cu Boiengul 737 spre cel mai bun festival din Europa, UNTOLD, vor avea parte de o experienţă incredibilă la 10.000 de metri, unde atmosfera va fi întreţinută de DJ Manuel Riva iar gazda petrecerii va fi Inna.

Fanii UNTOLD au şansa să călătorească spre Cluj vor avea parte de suprize de neuitat. Plecarea va fi de pe Aeroportul Internaţional Otopeni din Bucureşti, în noaptea de 3 spre 4 august, la miezul nopţii, cu întoarcere spre casă în noaptea de 8 spre 9 august. Participanţii la festival care doresc să-şi achiziţioneze un bilet de avion, o pot face pe site-ul http://www.tui-travelcenter.ro/untold-bilete-avion.

 

Fanii din Timişoara, Iaşi şi Bucureşti care vor să vină la  UNTOLD, mai au la dispoziţie câteva locuri în The Tarmac Eater, autocarul oficial al festivalului. Pe tot parcursul drumului vor avea parte de opriri surpriză, cadouri, muzică bună şi cel mai important, prieteni, cu care distracţia începe mai devreme.

 

Mai este o săptămână până la UNTOLD, iar festivalierii care nu şi-au rezervat o cazare, trebuie să ştie că în căminele studenţeşti mai sunt doar 200 de locuri libere. Turiştii au la dispoziţie şi camere în hotelurile de 2, 3, 4 şi 5 stele din Cluj Napoca. Mai multe informaţii despre posibilităţile de cazare oferite de organizatorii UNTOLD dar şi de partenerii festivalului se pot găsi pe linkul https://untold.com/ro/accommodation.

 

UNTOLD 2016 va avea loc în perioada 4-7 august, iar pe scenă vor urca TOP 5 DJ ai lumii. UNTOLD a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda. O altă recunoaştere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant naţional al industriei de marketing şi comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.

Related posts

Leave a Comment