U-Mobitelco şi-a schimbat numele. Care este denumirea noii echipe şi ce modificări au mai avut loc

Clubul de baschet masculin U-Mobitelco şi-a schimbat denumirea în U-Banca Transilvania odată cu startul noului sezon al Ligii Naţionale.Compania „Mobitelco” nu mai investeşte la clubul care a câştigat titlul de campioană în 2011, astfel că Banca Transilvania a rămas singurul mare sponsor la formaţia clujeană. În acest scop, întreaga societate sportivă şi-a schimbat denumirea în U-BT Cluj, iar board-ul de conducere a suferit şi el modificări importante. Astfel, noul preşedinte al clubului este Marius Bojiţă, în timp ce cei doi vicepreşedinţi sunt Nicolae Tarcea, reprezentant al Băncii Transilvania şi Mircea Cristescu, fostul preşedinte executiv, anunţă sportincluj.ro.

„Anul trecut eram aproape în aceeași formulă, aproape același sprijin de la bancă și care s-a derulat cu siguranță întregul an și, un punct remarcabil, nu au fost critici legate de faptul că am avut un an în care am avut un eșec. Și noi știm că în viață nu câștigi întotdeauna, ne-am fi dorit, dar nu au fost critici reale venite dinspre bancă și anul acesta susținerea Băncii Transilvania este la un nivel foarte înalt”, a spus Nicolae Tarcea.

Clubul şi-a schimbat şi sigla, iar aceasta va apărea pentru prima oară pe echipamentele de joc ale echipei sâmbătă seară, la meciul cu Dinamo Bucureşti, programat la ora 19:00, în Sala Polivalentă.

Related posts

Leave a Comment